Schedule of Homesteading Workshops

               
 
FRIDAY        
5:30-7pm Fire by Friction
Dan Fitzpatrick
     
         
         
SATURDAY  Solarhouse (all day exhibition)      
8-9am Coffee Roasting and Tasting
Dan Fitzpatrick
     
9-10am Why Homegrown & Handmade Deborah Niemann      
10-11am Chicken-Keeping
Jennifer Murtoff [2hr]
Plug Into Electric Cars
Tim Cuga-Moyland & Niki Moylan
Paper Making
Gretchen Fitzpatrick [2hr]
 
11am-12pm Green Cleaning
Kate Jakubas
 
12-1pm        
1-2pm The Natural Home Dairy
Deborah Niemann
Bee Keeping
Jana Kinsman [2hr]
Soap Making
Kate Jakubas [2hr]
 
2-3pm A Taste of Home Brewing ($10)
Evan Barker
Steam Pit Cooking
Dan Fitzpatrick [2hr]
3-4pm Recycled Materials Shag Rugs Monika Neuland [2hr] Chicken Coop Basics
Jennifer Murtoff [2hr]
A Taste of Home Brewing ($10)
Evan Barker
 
4-5pm    
5-6pm A Taste of Home Brewing ($10)
Evan Barker
Goats as the Centerpiece of a Diversified Homestead
Deborah Niemann
Natural Dyes and Silk Scarves
Kristin Bogdonas ($10 incl. scarf)
 
6-7pm Farm to Table Dinner
Separate Ticker Required [2hr]
     
7-8pm      
         
SUNDAY        
9-10am Coffee Roasting and Tasting
Dan Fitzpatrick
Plug Into Electric Cars
Tim Cuga-Moyland & Niki Moylan
   
10-11am Bee Keeping
Jana Kinsman [2hr]
Edible Plant Walk
Dan Fitzpatrick [10-11:30]
   
11am-12pm    
12-1pm        
1-2pm Making Shrub Beverages
Sarah Mallin
Leather Bowl Making
Tracey Dobson
   
2-3pm Homemade Sauerkraut
Kristin Bogdonas
Aromatherapy 101
Gretchen Fitzpatrick
   
3-4pm Beyond Pesto
Sarah Mallin
Tetra Garden Totes
Tracey Dobson